Dr. Celal Fedai ve Prof. Dr. Fatih Andı, Türk modernleşmesi ile Türk edebiyatı arasındaki bağlantıları takip ediyor, edebiyatımızın geçmişini ve bugününü eleştirel bir gözle yeniden değerlendiriyorlar.

Türkiye'nin Kelimeleri

Türkiye'nin Kelimeleri programının 26. bölümünde Dr. Celal Fedai moderatörlüğünde Prof. Dr. Fatih Andı ile "Hürriyet" kelimesi konuşuluyor.

Türkiye'nin Kelimeleri programının 25. bölümünde Dr. Celal Fedai moderatörlüğünde Prof. Dr. Fatih Andı ile "İdeoloji" kelimesi konuşuluyor.

Türkiye'nin Kelimeleri programının 24. bölümünde Dr. Celal Fedai moderatörlüğünde Prof. Dr. Fatih Andı ile "Savaş" kelimesi konuşuluyor.

Türkiye'nin Kelimeleri programının 23. bölümünde Dr. Celal Fedai moderatörlüğünde Prof. Dr. Fatih Andı ile "Eleştiri" kelimesi konuşuluyor.

Türkiye'nin Kelimeleri programının 22. bölümünde Dr. Celal Fedai moderatörlüğünde Prof. Dr. Fatih Andı ile "Hamaset" kelimesi konuşuluyor.

Türkiye'nin Kelimeleri programının 21. bölümünde Dr. Celal Fedai moderatörlüğünde Prof. Dr. Fatih Andı ile "Kaynak" kelimesi konuşuluyor.

Türkiye'nin Kelimeleri programının 20. bölümünde Dr. Celal Fedai moderatörlüğünde Prof. Dr. Fatih Andı ile "Gelecek" kelimesi konuşuluyor.

Türkiye'nin Kelimeleri programının 18. bölümünde Dr. Celal Fedai moderatörlüğünde Prof. Dr. Fatih Andı ile "Dergi" kelimesi konuşuluyor.

Türkiye'nin Kelimeleri programının 17. bölümünde Dr. Celal Fedai moderatörlüğünde Prof. Dr. Fatih Andı ile "Klasik" kelimesi konuşuluyor.

Türkiye'nin Kelimeleri programının 16. bölümünde Dr. Celal Fedai moderatörlüğünde Prof. Dr. Fatih Andı ile "Basın" kelimesi konuşuluyor.

Türkiye'nin Kelimeleri programının 15. bölümünde Dr. Celal Fedai moderatörlüğünde Prof. Dr. Fatih Andı ile "Kaçış" kelimesi konuşuluyor.

Türkiye'nin Kelimeleri programının 14. bölümünde Dr. Celal Fedai moderatörlüğünde Prof. Dr. Fatih Andı ile "Aydın" kelimesi konuşuluyor.

Türkiye'nin Kelimeleri programının 13. bölümünde Dr. Celal Fedai moderatörlüğünde Prof. Dr. Fatih Andı ile "Batı" kelimesi konuşuluyor.

Türkiye'nin Kelimeleri programının 12. bölümünde Dr. Celal Fedai moderatörlüğünde Prof. Dr. Fatih Andı ile "Dil" kelimesi konuşuluyor.

Türkiye'nin Kelimeleri programının 11. bölümünde Dr. Celal Fedai moderatörlüğünde Prof. Dr. Fatih Andı ile "Gençlik" kelimesi konuşuluyor.

Türkiye'nin Kelimeleri programının 10. bölümünde Dr. Celal Fedai moderatörlüğünde Prof. Dr. Fatih Andı ile "Halk" kelimesi konuşuluyor.

Türkiye'nin Kelimeleri programının 9. bölümünde Dr. Celal Fedai moderatörlüğünde Prof. Dr. Fatih Andı ile "Vatan" kelimesi konuşuluyor.

Türkiye'nin Kelimeleri programının 8. bölümünde Dr. Celal Fedai moderatörlüğünde Prof. Dr. Fatih Andı ile "Şiir" kelimesi konuşuluyor.

Türkiye'nin Kelimeleri programının 7. bölümünde Dr. Celal Fedai moderatörlüğünde Prof. Dr. Fatih Andı ile "Eğitim" kelimesi konuşuluyor.

Türkiye'nin Kelimeleri programının 6. bölümünde Dr. Celal Fedai moderatörlüğünde Prof. Dr. Fatih Andı ile "Kent" kelimesi konuşuluyor.

Türkiye'nin Kelimeleri programının 5. bölümünde Dr. Celal Fedai moderatörlüğünde Prof. Dr. Fatih Andı ile "İlerleme" kelimesi konuşuluyor.

Türkiye'nin Kelimeleri programının 4. bölümünde Dr. Celal Fedai moderatörlüğünde Prof. Dr. Fatih Andı ile "Roman" kelimesi konuşuluyor.

Türkiye'nin Kelimeleri programının 2. bölümünde Dr. Celal Fedai moderatörlüğünde Prof. Dr. Fatih Andı ile "Modernleşme" kelimesi konuşuluyor.

Türkiye'nin Kelimeleri programının 1. bölümünde Dr. Celal Fedai moderatörlüğünde Prof. Dr. Fatih Andı ile "Gelenek" kelimesi konuşuluyor.

E-posta üyeliğine kaydolun!
TRT 2 mail listesine şimdi abone olun; en yeni programlardan, en son etkinliklerden, kültür ve sanata dair her şeyden ilk sizin haberiniz olsun.